MASINA DE FUM GREU NUNTA

DGA events va pune la dispozitie cabina foto deschisa, ideala pentru evenimentul tau. Aceasta are un design modern, atragator si se integreaza perfect in decorul petrecerii dvs. Fie ca este vorba despre o nunta, o petrecere privata sau corporate, cabina foto va oferi o experienta unica si de neuitat invitatilor dvs.

Suntem printre putinele cabine foto de pe piata care ofera posibilitatea printarii pe format strips.
——————-
AFLĂ COSTUL PACHETULUI DORIT!
——————-

Fiind o cabina deschisa, aceasta surprinde momente extraordinare pentru un numar mare de persoane, care se pot fotografia in acelasi timp.

In timp ce voi va distrati, noi ne ocupam de amintirile voastre. Indiferent de eveniment, noi va vom pune intotdeauna la dispozitie servicii de calitate.

Photobooth-ul nostru dispune de cea mai moderna tehnologie si va ofera o gama variata de posibilitati in ceea ce priveste formatul printurilor si serviciile adiacente.

Pachetele pe care le oferim se muleaza perfect pe orice dorinta ati avea. De la 2 ore de petrecere, pana la acoperirea integrala a evenimentului. Nunta, botezul sau petrecerea voastra va avea parte de cele mai cool fotografii datorita cabinei noastre.
——————-
REZERVA ACUM DATA EVENIMENTULUI TAU!
——————-